Menu weekendowe
Wybrana przekąska, danie główne oraz deser w cenie 68 zł
W każdą sobotę i niedzielę do 16.00
kotleciki mielone z jagnięciny i cielęciny z dodatkiem mięty i czosnku
grecka feta feta zapiekana z papryką, pomidorem i czosnkiem
grecki jogurt ze świeżym ogórkiem czosnkiem, koperkiem i oliwą z oliwek z pitą
rożki z ciasta filo nadziewane świeżym szpinakiem i serem feta
szaszłyk z kurczaka podawany z warzywami grillowanymi i pitą
grillowane kotleciki mielone z jagnięciny podawane z frytkami, pomidorami, cebulą, pitą i tzatziki
makaron kritharaki z krewetkami w aromatycznym sosie pomidorowym
tradycyjny gyros wieprzowy / z kurczaka podawany z pitą grecką, cebulą, natką pietruszki i tzatzikami
tradycyjne greckie ciastko z miodem i orzechami
greckie ciastko czekoladowe lub pomarańczowe
jogurt grecki z miodem i suszonymi figami